طريقة عمل المطبق او البيتزا الشرقى باللحمة المفرومة




مدونة Google اون لاين *يحتوي علي  * اغاني  * برامج تليفزونيه * كليبات  * افلام هندى * افلام اجنبي * افلام عربي * العاب * اغاني شعبي* مصارعه * موبيلات * مشاهده افلام اون لاين * اسلاميات * مسلسلات * مشاهده كأس العالم *عالم التعليم * اخبار هامه


وصفة و طريقة عمل المطبق او البيتزا الشرقى باللحمة المفرومة في مطبخ فتكات



  • الكمية تكفي: 4 أشخاص
  • وقت التحضير: 60 دقيقة
  • وقت الطهي: 15 دقيقة
  • المقادير: 3كاسات دقيق 1معلقة كبيرة زيت ملح كاس ماء دافئ اواقل للعجن على حسب الدقيق لحمة مفرومة
  • الطبخ: نبداء بنخل الدقيق ثم نضيف الملح والزيت
    ونضيف الماية حبة حبة حتى تتكون عجينة لا تلتصق باليدى
    تقسم العجينة الى 6 كور متساوية
    ونحطهم فى طبق فية 14 كوب زيت
    ونسيبهم يرتاحو 1 ساعة على الاقل
    نبداء بعد كدة نفرد العجينة نفس سمك الفطير المشلتت شفاف
    وبعدين نحط الحشوة فى المنتصف
    ونقفل عليها زى اللى بالصور على شكل ظرف
    نجيب طاسة فيها 6 معالق كبيرة زيت
    وننزل العجينة (الفطيرة) فى الطاسة لحد لما القاعدة تتحمر فى الزيت وبعدين نقلبها على الوش التانى
    يتحمر برضو
    عمل اللحم المفروم المعصج
    هنجيب 14 كيلو لحم مفروم نشوحوا فى شوية زيت صغيرين وبعدين نضيف بصلة مبشورة ونضيف 1 معلقة صغيرة بهارات مشكلة وملح وفلفل اسود ومعلقة صغيرة خل وشطة ونقلب
    ثم نضيف 14 كوب ماء ونغطى الحلة ونوطى النار ونسيبها لحد لمااااااااااااااااتستوى تماماوقبل اما تستوى بدقيقتين كدة نضيف اضافات الحشوة
    انا بضيف عليها زيتون شرائح وجبنة رومى وفلفل مكعبات وطماطماية صغيرة مكعبات
    ونغطى الحلة تانى الدقيقتين دول لحد انتهاء السواء
    وبعدين نبداء نحشى بيها
  • الخطوة الاخيرة: اشتركي في صفحتنا على فيس بوك


اضف تعليقك !!!!!!!!!وماتنساش تعمل انضمام للموقع




http://googledel.blogspot.com/





0 التعليقات

إرسال تعليق

ارجو منكم التعليق فتعليفتكم تشجعنا على التميز دائما